Hunaja- ja hamppu-tuotteemme

IMG_7614Pehmeähunaja suussa sulavaa ja erittäin hienokiteistä. Sopii erityisesti päivittäiseen käyttöön, koska se on erittäin helppo annostella lusikalla. Hunaja pysyy samettisen pehmeänä eikä kovetu lainkaan. Hunajaa ei ole missään vaiheessa lämmitetty.
IMG_7610Perinteinenhunaja purkitettu suoraan linkoamisen jälkeen ja annettu kiteytyä vapaasti kovaksi ja lohkeavaksi suoraan. Tämän luonnollisempaan hunaja ei voi olla. Hunajan saa halutessaan pehmeämmäksi lämmittämällä purkkia lämpimässä vesihauteessa.

Juokseva hunaja on pakattu suoraan lingoamisen jälkeen. Tuubipullosta oh helppo annostella hunajaa juomaan, puuroon tai esim leivänpäälle.

100% luonnon omia tuotteita

IMG_1194

IMG_0792HUNAJA:

Hoidamme tuotteemme alusta loppuun asti. Näin tiedämme tarkkalleen mitä tuotteemme ovat. Ne ovat valmistuneet Suomalaisessa puhtaassa maaseutuympäristössä.

Emme lisää tai poista tuotteista missään vaiheessa mitään sen alkuperäisiä aineosia. Emme myöskään kuumenna tuottamiamme tuotteita missään vaiheessa tuotantoa. Näin varmistamme, että saat näistä luonnon antimista kaikki sen rakentamat aineosaset. Hunajamme on 100% puhdas luonnontuote. Hunajan tiedetään olevan myös vähiten luontoa kuormittava makeutusaine. Mehiläipesämme sijaitsee Marttilan, Kosken, Pöytyän ja Mellilän kunnan alueilla.